Har du matintolerans?

Food Detective Test

Med blodtestet FoodDetective mäter man antikropparna IgG med direkt svar via enkelt stick-i-fingret blodprov. Med detta test kan man identifiera födoämnen som kan utlösa en produktion av IgG-antikroppar som en reaktion på födoämnets protein. Metoden är enkel, snabb och med en hög validitet. Matintoleranstesten innefattar följande 46 st livsmedel:

Havre Vete – Ris – Majs – Råg – Durumvete – Gluten – Mandel – Paranöt – Cashew – Te – Valnöt – Komjölk – Ägg – Kyckling – Lamm – Nötkött – Fläsk – Vit fisk – Sötvattensfisk – Tonfisk – Skaldjur – Broccoli – Kål – Morot – Purjolök – Potatis – Selleri – Gurka – Paprika – Baljväxt – Grapefrukt – Melon – Jordnöt – Sojaböna – Kakaoböna – Äpple – Svarta vinbär – Oliv – Apelsin & citron – Jordgubbe – Tomat – Ingefära – Vitlök – Svamp – Jäst

Senaste inläggen