För att kunna prestera bra på jobbet krävs att livet i stort är i balans

Det är här som vi på KMK kommer in i bilden.

Företagsmassage & friskvårdsbidrag

De flesta arbetsgivare är naturligtvis måna om att erbjuda en så bra arbetsmiljö som möjligt för sina anställda. Friskvård är ett begrepp och synsätt som är etablerat bland svenska företag under åren, inte minst genom införandet av friskvårdsbidrag. Fler och fler inser och tar ansvar för en helhetssyn på människan. 

Vi har massageavtal med ett flertal företag och för att vara en attraktiv arbetsgivare är möjligheten till företagsmassage en viktig del. Vi erbjuder helt enkelt en helhetslösning när det gäller friskvård och rehabilitering. Tillsammans med företaget utarbetar vi en unik plan för hur samarbetet ska se ut och vad det ska omfatta. 

Naturligtvis handlar det i grunden om massage. Att medarbetarna kan komma hit till oss med jämna mellanrum och få massage som mjukar upp, rättar till och förebygger potentiella kommande problem. 

Vi erbjuder även föreläsningar och utbildningar inom massage, friskvård, ergonomi och hälsa. Perfekt att genomföra till exempel som en kick-off eller vid en personaldag.

 

 

Använd ditt friskvårdbidrag hos oss

Det finns många friskvårdsportaler som företag kan ansluta sig till för att underlätta administrationen av friskvårdbidraget och erbjuda sin anställda ett bredare och bättre utbud att använda sina friskvårdpengar till.

Vi har valt att samarbeta med friskvårdsportalerna Epassi och Wellnet så är ditt företag anslutna till någon av dem, så kan alla medarbetare även använda sin friskvårdspeng hos oss.

Presentkort
Ge bort egentid till någon du tycker om. Ett presentkort är en perfekt present till nära och kära som du tycker förtjänar en stunds välbehövlig avkoppling och är giltigt för alla våra behandlingar. Kom in till oss på Karlstad Massageklinik, så hjälper vi dig.
Handdukar, tejp och ormsalva