Vilken behandling
passar dig bäst?

Anpassade behandlingar efter varje individ.

Klassisk svensk massage, idrottsmassage och ledbehandling

Klassisk svensk massage eller idrottsmassage passar alla, oavsett om du är idrottare eller inte. Du kan boka behandlingarna när du har besvär med smärta eller en skada, eller som en skön avslappningsmassage. Varje behandling är givetvis individuellt utformad utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Behandlingen kan exempelvis bestå av massage, ledmobilisering, triggerpunkter, kinesologitejpning, naprapatliknande behandlingar och terapeutisk stretch. Så om du har ryggbesvär eller ryggskott, problem med axlar, nacke eller ledbesvär (för att ge några exempel) passar det extra bra att boka en behandling hos oss.

Och som sagt, alla bör unna sig en skön avslappningsmassage med jämna mellanrum. Tar du regelbundet hand om din kropp genom massage, kommer du med största sannolikhet att förebygga en del framtida problem.

Idrottsmassage är en typ av klassisk svensk massage som stimulerar blodcirkulationen i muskler och senor för att musklerna ska kunna utföra sitt arbete med maximal kapacitet. Vi jobbar med olika grepp och töjningar eftersom det är viktigt att muskeln har maximal rörlighet.

Idrottsmassage passar bra för dig som har en skada, långvarig smärta eller är stel med begränsade rörelsemöjligheter.

Som hörs på namnet passar behandlingen naturligtvis också extra bra för dig som idrottar. När du behöver förbereda kroppen inför en tävling eller match, återhämta dig efter målgång (eller slutsignalen) eller förebygga skador när du tränar hårt, då föreslår vi att du bokar tid hos oss på KMK.

Du som håller på med idrott riskerar ofta att belasta vissa delar av kroppen mer. För att inte få värk är idrottsmassage en bra behandling.

Ledbehandlingen anpassas utifrån vilka besvär du har. I behandlingen används grepp som manipulation, mobilisering, stretch och massage.

Behandling vid:

Priser

Presentkort
Ge bort egentid till någon du tycker om. Ett presentkort är en perfekt present till nära och kära som du tycker förtjänar en stunds välbehövlig avkoppling och är giltigt för alla våra behandlingar. Kom in till oss på Karlstad Massageklinik, så hjälper vi dig.
Handdukar, tejp och ormsalva