En hälsoanalys är precis vad den heter – en analys av din hälsa

Vi genomför ett flertal tester och prover för att sen kunna göra en omfattande analys av ditt hälsoläge. En komplett hälsoanalys genomförs med ett första besök och sedan uppföljningar så många som krävs med en rekommenderad behandling däremellan, om det visar sig behövas.

Hälsoanalys

Första besöket

Vid första analystillfället samtalar vi om ditt upplevda hälsoläge och eventuella problem eller din egen känsla om att något kan vara fel eller i obalans. Det här inledande arbetet kallas anamnes eller sjukdomshistoria. Det är helt enkelt en redogörelse av ditt tillstånd – aktuella besvär, tidigare sjukdomar, ärftliga sjukdomar, hur kroppen funkar i stort och i detalj, dina levnadsvanor, din sociala situation, medicinering, eventuella allergier med mera.

Vidare utförs en rad tester och prover. Det är exempelvis:

När alla tester och prover är klara går vi igenom och analyserar resultatet. Skulle det visa sig att du har några brister eller obalanser så får du personliga rekommendationer av olika behandlingsalternativ.

Ofta kan vi via våra tester konstatera att många har oxidativ stress. Det är inte någon sjukdom eller diagnos, utan en obalans i kroppen. Det är vetenskapligt bevisat att denna obalans bland annat kan leda till cellskador, allmän trötthet, försvagat immunförsvar, snabbare biologiskt åldrande och ökad risk för kroniska inflammationer och sjukdom.

Uppföljning

Inom en månad gör vi alltid en uppföljning av den rekommenderade behandlingen.

Vid andra besöket går vi först och främst igenom hur du mår och hur din kropp känns. Vi tar de prover och tester som visade på brister eller obalanser vid första genomgången för att se hur utvecklingen varit.

Om det behövs utifrån det andra testresultatet kompletterar vi med annat test. Allt för att ett så bra och effektivt behandlingsresultat som möjligt.

Priser
Vitaminer och kosttillskott

Vi erbjuder olika varianter av vitaminer och näringspreparat för att förebygga och komma till rätta med obalanser och förbättra ditt hälsoläge. Vitaminerna och kosttillskotten är inga standardprodukter utan framtagna för att komma tillrätta med näringsbrister och obalanser i kroppen.

Vitaminer
Presentkort
Ge bort egentid till någon du tycker om. Ett presentkort är en perfekt present till nära och kära som du tycker förtjänar en stunds välbehövlig avkoppling och är giltigt för alla våra behandlingar. Kom in till oss på Karlstad Massageklinik, så hjälper vi dig.
Handdukar, tejp och ormsalva